تبلیغات
آشپزی ملل - تیمپانا

تیمپانا

نویسنده :علی
تاریخ:شنبه 30 مهر 1390-01:26 ب.ظ



كره را در تابه ای گرم كرده و پیاز و سیر را اضافه كنید. آنها را به مدت 5 دقیقه سرخ كنید. ژامبون و گوشت مرغ را اضافه كرده و خوب به هم بزنید تا تکه های گوشت از هم جدا شوند، سپس گوشت قرمز را اضافه كنید و پخت را 10 دقیقه‌ی دیگر ادامه دهید و هر چند وقت یكبار هم بزنید.
در صورت استفاده از جگر مرغ، آن را افزوده و به مدت 5 دقیقه بپزید. عصاره را داخل مواد بریزید، خوب هم بزنید تا به جوش بیاید. بگذارید به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد. سپس رب گوجه فرنگی و پوره را اضافه كرده و كمی بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
در همین فاصله، پاستا را داخل دیگ بزرگی از آب و نمك در حال جوش بپزید تا نیم پز شود. آنها را آبکش کرده، سپس با سس مخلوط كنید. مواد را با پنیر و تخم مرغ مخلوط کرده و هم بزنید. با نمك و فلفل به آن طعم بهتری بدهید.
فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. یك ردیف از خمیر شیرینی پفی را کف ظرفی كه با كره چرب شده است، بچینید. مواد را با قاشق روی خمیر بریزید و با لایه‌ی دیگری از خمیر بپوشانید. خمیر روی تیمپانا با یك چاقو چند شکاف ایجاد نمایید تا بخار غذا از آنها خارج شود. برای تهیه‌ی شهد، تخم مرغ و شیر را با هم بزنید و روی تیمپانا بمالید. غذا به مدت 1 تا 1 ساعت و ربع دورن فر بپزید.
مناسب برای: 
۷
مواد لازم: 
  • 75 گرم كره
  • 250 گرم پیاز، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 150 گرم ژامبون، خوب نگینی شده
  • 150 گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • 150 گوشت گوسفند چرخ شده
  • 150 گرم جگر مرغ، نگینی خرد شده (دلخواه)
  • 250 میلی‌لیتر عصاره‌ گوشت گاو یا مرغ
  • 100 گرم رب گوجه فرنگی
  • 125 میلی‌لیتر پوره‌ی سیب‌زمینی
  • 250 گرم ماكارونی یا پنه
  • 75 گرم پارمزان، رنده شده
  • 75 گرم پنیر طعم دار، رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ، زده شده
  • نمك و فلفل، به مقدار كافی
  • 250 گرم ورق خمیر پفی
  • مواد لازم برای تهیه شهد براق کننده :
  • یك عدد تخم مرغ
  • ½ 2 قاشق غذاخوری شیر
چه چیزی بخرید: 

گوشت مرغ, گوشت گوسفند, جگر مرغ, ماكارونی یا پنه, پارمزان, پنیر طعم دار, خمیر پفی

خلاصه ای در باره این رسپی: 

تیمپانا بهترین پای پاستا است. ماكارونی یا پنه پخته به سس غلیظ بولونیز اضافه می‌شود كه معمولاً با جگر مرغ پر ملاط تر می‌شود. با افزودن پنیر و تخم مرغ، پاستا و سس داخل خمیر ریخته می شود و می پزند تا رنگ خمیر رویه نیز طلایی شود.

نام انگلیسی این غذا: 
Timpana