تبلیغات
آشپزی ملل - تبوله

تبوله

نویسنده :علی
تاریخ:جمعه 29 مهر 1390-07:33 ب.ظ



جعفری‌ها را در یک دسته‌ محكم جمع كرده، در دست بگیرید و برگ‌های آن را با یک چاقوی خیلی تیز، تقریباً شبیه رشته های بسیار باریک، كاملاً ریز كنید. آنها را درون یک ظرف بریزید. همین کار را با برگ نعناع نیز تكرار كنید. سبزی های خرد شده را شسته و خوب خشك كنید.
لیمو را روی بلغور بفشارید تا آب آن كاملاً خارج شود و به مدت 10 دقیقه آن را كنار بگذارید تا نرم شود.
جعفری و نعناع، بلغور نرم شده، گوجه و پیازچه را در یک كاسه با هم مخلوط كرده و با نمک و فلفل آن را طعم‌دار كنید، سپس روغن زیتون را اضافه كرده و با دست آنها را مخلوط كنید.
مناسب برای: 
۴
مواد لازم: 
  • یک دسته برگ جعفری تازه
  • یک مشت برگ نعناع
  • 1 تا 2 عدد لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری بلغور مرغوب
  • 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی متوسط، نگینی شده
  • 4 عدد پیازچه، خوب خرد شده
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون
چه چیزی بخرید: 

بلغور مرغوب

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این دستور تهیه، به نوعی یک انقلاب در تهیه سالاد است. آن را تهیه كنید و ببینید این سالاد تا چه حد ترد و دوست داشتنی خواهد بود. جعفری‌ها را محكم دسته كرده و با استفاده از یک چاقوی خیلی تیز، كاملاً ریز كنید. هر دو كمک می‌كنند تا جعفری‌ها تا حد امكان ریز شوند. می‌توانید تبوله را چند ساعت زودتر آماده كنید، اما نمک، فلفل و روغن زیتون را پیش از سرو، اضافه نمایید. آن را در كنار بیشتر غذاهای لبنانی سرو كنید و یا تنها در برگ‌های جوان كاهو پیچیده و از آن لذت ببرید.

نام انگلیسی این غذا: 
Tabbouleh