تبلیغات
آشپزی ملل - تارت لیمو

تارت لیمو

نویسنده :علی
تاریخ:جمعه 29 مهر 1390-02:13 ب.ظ



تخم مرغ ها، شکر، آب لیمو و آب میوه پشن فروت را با هم بزنید.
سر شیر ، خامه و پوست رنده شده یک عدد لیمو را نیز افزوده و خوب بزنید.
یک ردیف از مخلوط در قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه در داخل فر قرار دهید تا بپزد.
با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه یک عدد تخم مرغ را روی خمیر داخل قالب بمالید و 3 دقیقه دیگر در فر بپزید تا پایه تارت آماده شود.
مخلوط سرشیر را روی خمیر بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
اجازه دهید تا خنک شود و با خامه و تمشک تازه سرو نمایید.
برای تهیه خمیر شیرینی بدون پف :
کره ، آرد و پودر قند را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان در بیاید.
تخم مرغ ها را افزوده و ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید - بیش از حد ورز ندهید.
خمیر را در سلفون بپیچید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا خودش را بگیرد.
خمیر آماده شده را پهن کنید و یک لایه از آن را در قالبی که با کمی روغن چرب کرده اید، قرار دهید.
آن در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند ( حداقل برای دو ساعت).
در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود.
قالب را از فر خارج کنید و به وسیله قلم مو آغشته به تخم مرغ کنید.
2 تا 3 دقیقه دیگر در فر بپزید و سپس از فر خارج کنید.
درجه حرارت فر را تا 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
مواد لازم: 
  • 375 گرم شکر
  • 300 میلی لیتر آب لیمو
  • 75 میلی لیتر آب میوه پشن فروت تازه
  • 8 عدد تخم مرغ
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 150 گرم سر شیر
  • 150 میلی لیتر خامه تازه
  • مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی پزی که هنگام پخت پف نمیکند :
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 250 گرم آرد ساده (معمولی)
  • 100 گرم پودر قند
  • 100 گرم کره نرم شده
  • سرانگشت نمک
وسایل مورد نیاز: 

مخلوط کن، قالب، فر

نام انگلیسی این غذا: 
Lemon Tart