تبلیغات
آشپزی ملل - سوپ آووکادوی سرد

سوپ آووکادوی سرد

نویسنده :علی
تاریخ:پنجشنبه 28 مهر 1390-11:50 ب.ظ


برای تهیه‌ سس لیمو، سركه، 500 میلی لیتر آب، و چیلی را در یک قابلمه گرم كنید. شكر، پوست و عصاره‌ لیموها را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید. سپس پوست و عصاره لیموترش ها را اضافه كرده و بگذارید سرد شود.

هویج را پوست كنده، سپس پوست كن را به طور محكمی به سمت پایین در هویج فشار دهید تا نوار‌های باریک و بلند با عرض یک سانتیمتر به دست آیند. این عمل را ادامه دهید تا به اندازه یک مشت پر از این نوارهای هویجی به دست آید. همه‌ یخ‌ها به جز یک مشت از آن را در كاسه‌ای ریخته و نوارهای هویجی را اضافه كنید. روی آنها را با آب بپوشانید و مدت 30 دقیقه كنار بگذارید. (آب یخ برای پیچ دادن نوارهای هویجی مورد استفاده قرار می‌گیرد.)
آووكادوها را از طول آنها نصف كرده و هسته‌ آن را بیرون آورید. سپس گوشت میوه را با قاشق یا اسکوپ درآورید.
سیر را با سطح صاف چاقو یا پاشنه كف دستتان له كرده و پوست آن را جدا كنید.     
از یک مخلوط كن دستی یا برقی برای مخلوط كردن آووكادو، آب گازدار، آب لیمو، سیر و بقیه‌ یخ استفاده كنید. آنقدر مواد را مخلوط كنید تا كاملاً نرم شود.
هویج‌ها را از آب بیرون آورده و سپس به مدت چند دقیقه در یك یا دو پیمانه سس بریزید. (بقیه‌ سس را می‌توانید با غذاهای دیگر مصرف كنید. سس لیمو با "سیب زمینی سرخ كرده، ریحان بازل و كباب سیخی بوكچونچینی" كه در برنامه‌های بعدی این سری تهیه خواهد شد، عالی است.)
سوپ آووكادو را در كاسه ریخته و روی هر ظرف هویج پیچ خورده قرار دهید.
مواد لازم: 
  • 4 عدد آووكادوی درشت رسیده
  • یک عدد لیمو سنگی
  • 300 میلی لیتر آب گازدار
  • یک حبه سیر
  • یک عدد هویج بلند
  • 3 قالب مکعبی یخ
  • مواد لازم برای تهیه سس لیمو:
  • یک لیتر سرکه سفید
  • 4 عدد لیمو ترش
  • 2 قاشق چایخوری چیلی پرک شده خشک
  • 200 گرم شكر
  • یک قاشق چایخوری عصاره لیمو ترش معطر
چه چیزی بخرید: 

آووكادوی درشت رسیده, آب گازدار