تبلیغات
آشپزی ملل - بلان مانژه Blanc Manger دسر فرانسوی

بلان مانژه Blanc Manger دسر فرانسوی

نویسنده :علی
تاریخ:جمعه 3 شهریور 1391-04:11 ب.ظ




این دسر فرانسوی شباهت خیلی زیادی به فرینی نشاسته ذرت خودمان دارد. برای تهیه آن باید شکر و نشاسته ذرت را به همراه شکلات رنده شده و وانیل با شیر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

مواد لازم

  • شکلات رنده شده 200 گرم
  • نشاسته ذرت دو سوم پیمانه
  • شکر 1 پیمانه سرخالی
  • شیر سرد 6 پیمانه
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • کمپوت آناناس و توت فرنگی


  1. ابتدا شکلات را رنده یا ریز خرد کنید.
  2. شکلات رنده شده را با نشاسته ذرت و شکر مخلوط نموده سپس شیرسرد را به تدریج اضافه کرده هم بزنید و روی حرارت کم قرار دهید، تا به جوش آید. بیست دقیقه رو حرارت کم، هم بزنید تا مایه ای یک دست و غلیظ به دست آید. مانند (غلظت ماست)
  3. سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید واز روی حرارت بردارید.
  4. مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده، یک قسمت را به رنگ لیمویی و با کمپوت آناناس خرد شده مخلوط نموده و قسمت دیگر را به رنگ صورتی و با میوه توت فرنگی مخلوط نمایید.
  5. هر قسمت را جداگانه داخل لیوان های کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  6. در ضمن این دسر خوشمزه رو می تونید با كمپوت و هر نوع میوه ی قرمز رنگی مثل انار و شاتوت و ... درست كنید.
  7. در دستور اولیه میزان شکر 2 پیمانه داده شده بود. به نظر ما با این میزان دسر شما خیلی شیرین خواهد شد. اگر از 1 پیمانه شکر استفاده کنید شیرینی مناسبی به شما خواهد داد.
  8. شکلات شما می تواند سفید باشد یا قهوه ای. برای مخلوط کردن با کمپوت میوه استفاده از شکلات سفید مناسب تر است.
  9. می توانید اصلا از کمپوت هم استفاده نکنید، این دسر به تنهایی نیز بسیار دلچسب است.
  10. در صورتی که از شکلات قهوه ای استفاده می کنید می توانید به جای کمپوت، روی دسر را با شکلات رنده شده تزیین کنید.


آشپزی در آفرنگ