تبلیغات
آشپزی ملل - کرم قهوه

کرم قهوه

نویسنده :علی
تاریخ:جمعه 3 شهریور 1391-04:07 ب.ظ




شکلات ها را ذوب کنید. روی (فویل) شکلات را با برس بمالید. و دریخچال بگذارید.

مواد لازم

  • 8 قاشق دسر خوری خامه
  • 60 گرم شکلات سفید
  • 1 قاشق دسر خوری قهوۀ غلیظ
  • برای تزیین: تکه های شکلات یا بادام برزیلی



  1. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. وشکلات ها را ذوب کنید.
  2. . روی یک ورقه کاغذ آلومینیومی (فویل) شکلات را با برس بمالید. فویل را به صورت وارونه روی کاغذ روغنی قرار دهید و سینی را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
  3. روی یک ورقه کاغذ آلومینیومی (فویل) شکلات را با برس بمالید. فویل را به صورت وارونه روی کاغذ روغنی قرار دهید و سینی را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
  4. خامه را بجوشانید تا حجم آن نصف حالت اولیه شود. از روی شعله بر دارید، شکلات را اضافه کنید، و بگذارید بماند تا خنک شود
  5. قهوه را بیافزایید و هم بزنید تا نرم شود؛ سپس بگذارید بماند تا خنک شود. فنجان را از مخلوط آماده شده پر کنید. آن را با تکه های شکلات یا بادام برزیلی تزیین کنید و بگذارید در یخچال بماند
  6. می توانید این دسر را به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته، در یخچال نگه دارید.



آشپزی در آفرنگ