تبلیغات
آشپزی ملل - بورک با گوشت چرخ کرده

بورک با گوشت چرخ کرده

نویسنده :علی
تاریخ:دوشنبه 30 مرداد 1391-04:42 ب.ظ




پیاز را با روغن، تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه كرده، . سپس گوشت را اضافه كرده، . گوجه، نمك و فلفل را اضافه كرده،خمیر را با یك پیمانه آرد ورز دهید تا به دست نچسبد.

  • مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر
  • مایه خمیر: یك قاشق سوپخوری
  • نمك: یك قاشق چایخوری
  • شكر: یك قاشق چایخوری
  • شیر ولرم: یك‌ونیم پیمانه
  • آرد گندم: حدود سه‌ونیم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2عدد
  • روغن‌مایع: یك‌دوم پیمانه
  • كره‌ی نرم: 50گرم


  • مواد لازم برای داخل بورك:
  • پیاز: یك‌عدد متوسط، ساطوری شده
  • روغن مایع: 3قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یك عدد متوسط، ریز خرد شده
  • گوشت چرخ‌كرده: 200گرم
  • گوجه‌فرنگی: 2عدد متوسط، ریز خرد شده
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: یك‌دوم قاشق چایخوری



مایه خمیر، نمك و شكر را داخل شیر ولرم ریخته، هم بزنید. دو پیمانه از آرد را الك كرده، روی آن بریزید. یك عدد تخم‌مرغ،روغن مایع و كره‌ی نرم شده را اضافه كرده، به شكل خمیر درآورید. روی آن را پوشانده، نیم‌ساعت در دمای محیط اتاق استراحت دهید. برای تهیه‌ی مواد داخل بورك، پیاز را با روغن، چند دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه كرده، تفت دهید. سپس گوشت را اضافه كرده، به تفت دادن ادامه دهید. گوجه، نمك و فلفل را اضافه كرده، مایه‌ی گوشتی را از روی گاز بردارید. روی سطح كار آرد بپاشید. خمیر را با یك پیمانه آرد ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را به قطر نیم‌سانت با وردنه پهن كنید، سپس از آن ورقه‌های خمیر 10×10سانتی‌متر مربعی ببرید و جدا كنید. لبه‌ی ورقه‌های خمیر از مایه‌ی گوشت گذاشته لوله كنید و روی سینی چرب شده با فاصله بچینید. یك عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را بزنید روی بورك‌ها بمالید. فر را روی حرارت 200درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كرده، بورك‌ها را بپزید تا روی آنها طلایی شود.