تبلیغات
آشپزی ملل - سیب زمینی کبابی با اسفناج

سیب زمینی کبابی با اسفناج

نویسنده :علی
تاریخ:پنجشنبه 26 مرداد 1391-10:40 ق.ظ



سیب زمینی ها را با پوست در فر کبابی می کنیم بعد آنها را دو نیم می کنیم و کمی از گوشت سیب زمینی را خالی می کنیم.
مواد لازم

  • سیب زمینی بزرگ = ٣ عدد
  • شیر کم چرب = نصف فنجان
  • پنیر خامه ای = نصف فنجان
  • پنیر چدار = ١ و سه چهارم فنجان
  • پیاز خرد شده = یک چهارم فنجان
  • نمک =یک چهارم ق چ
  • فلفل سیاه = یک چهارم ق چ
  • اسفناج خرد شده = ١٠٠ گرم
  • پیازچه خرد شده = کمی


  1. فر را روشن کرده و می گذاریم تا گرم شود (با ۴٠٠ درجه سانتی گراد)
  2. سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته، روی آنها را با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم و در فر می گذاریم. (حدود ١ ساعت و ربع زمان برای پخت سیب زمینی ها لازم است). بعد سیب زمینی ها را از فر درآورده و می گذاریم تا خنک شوند.
  3. بعد با چاقو سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم و با یک قاشق کوچک کمی از گوشت سیب زمینی را خالی می کنیم (حدود ٢ سانتی متر توی سیب زمینی ها را خالی می کنیم). سیب زمینی های جدا شده را با چنگال یا گوشت کوب خوب له می کنیم.
  4. در یک کاسه بزرگ شیر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط می کنیم (با هم زن) بعد سیب زمینی های له شده، یک فنجان از پنیر چدار، پیاز، نمک، فلفل و اسفناج را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  5. حال از این مواد درون سیب زمینی ها ریخته و روی آنها را با پنیر چدار می پوشانیم.
  6. سیب زمینی های پر شده را به مدت ١۵ دقیقه درون فر می گذاریم تا گرم شده و پنیرها آب شوند. (با ۴٠٠ درجه سانتی گراد) در زمان سرو وقتی سیب زمینی ها را از درون فر درآوردیم روی آنها را کمی پیازچه ریخته و نوش جان می کنیم.