تبلیغات
آشپزی ملل - ماهی سرخ کرده و سیب زمینی به روش کلاسیک (fish and chips)

ماهی سرخ کرده و سیب زمینی به روش کلاسیک (fish and chips)

نویسنده :علی
تاریخ:سه شنبه 17 مرداد 1391-03:43 ب.ظ




بهتر است فیله ها را در تابه گودی سرخ کنید تا فیله کاملا سرخ و خوشرنگ شود.

مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی: 4 تکه (فیله کولی یا شیر یا هر نوع ماهی در دسترس)
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: دو سوم پیمانه
آرد: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیب زمینی: 4 عدد متوسط و خلالی شده
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

مرحله 1 - فیله ماهی را در مخلوطی از پیاز خلالی شده، نمک و فلفل بخوابانید تا کمی مزه دار شود.
مرحله 2 - آرد، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. 
مرحله 3- تخم مرغ و شیر را با قاشق با هم بزنید، سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی نسبتا غلیظ درست شود و برای 15 دقیقه به آن استراحت دهید.
مرحله 4 - سیب زمینی های خلالی شده را سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 5 - فیله ماهی را در مخلوط سس زده تا هر دو سمت آن به مایه آغشته شود سپس در همان روغن سیب زمینی ها سرخ کنید تا دو روی آن قهوه ای روشن شود.
مرحله 6 - فیله سرخ شده را در ظرف مورد نظر گذاشته، سیب زمینی ها را دوباره تفت دهید تا گرم شود و کنار ماهی گذاشته، همراه با سس دلخواه سرو نمایید.

نکـــــــات

بهتر است فیله ها را در تابه گودی سرخ کنید تا فیله کاملا سرخ و خوشرنگ شود.
به مخلوط آرد و تخم مرغ می توانید از ادویه دلخواه خود نیز استفاده کنید.
فیله ها را خیلی ضخیم در نظر نگیرید تا ماهی خوب سرخ و پخته شود.
به دلخواه می توانید از مقداری زعفران در مایه استفاده کنید.


سایت ملک بانو