تبلیغات
آشپزی ملل - تیرامیسو

تیرامیسو

نویسنده :علی
تاریخ:پنجشنبه 28 مهر 1390-11:42 ب.ظ




زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و بزنید تا سفت و کرم رنگ شوند. (این کار حداقل 15 دقیقه طول می کشد). پنیر خامه ای ماسکارپون را اضافه کرده، تا زمانیکه کمی مخلوط ونرم شود آن را هم بزنید.
بیسکوییت ها را خیلی سریع درون قهوه فرو برده و بیرون بیاورید. آنها را روی بشقابی کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرند و سفت و محکم شوند. سپس به آرامی داخل مخلوط ماسکارپون بریزید.
بیسکوییت هایی که به قهوه آغشته شده اند را به همراه ماسکارپون در ظرف بزرگ شیشه ای یا ظروف جداگانه شیشه ای، لایه به لایه قرار دهید. حداقل 2 تا 3 ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید. قبل از سرو، روی آنها را با شکلات رنده شده بپوشانید.
مناسب برای: 
۶
مواد لازم: 
  • 6 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده
  • 220 گرم (یک فنجان) شکر دانه ریز
  • 500 گرم پنیر خامه ای ماسکارپون
  • یک فنجان قهوه اسپرسوی تازه دم داغ و غلیظ
  • یک بسته 400 گرمی بیسکوییت پاوسینی (نوع نازک بیسکوییت ساوویاردی، در صورتیکه در دسترس نبود از ساوویاردی استفاده کنید.)
  • شکلات خالص مرغوب، رنده شده
چه چیزی بخرید: 

پنیر خامه ای ماسکارپون, بیسکوییت پاوسینی, شکلات خالص مرغوب

خلاصه ای در باره این رسپی: 

تیرامیسو یعنی "من رو انتخاب کن" و این دسر مطمئناً کاری می کند که شما آن را انتخاب کنید.