تبلیغات
آشپزی ملل - تخم مرغ فنجانی

تخم مرغ فنجانی

نویسنده :علی
تاریخ:دوشنبه 2 مرداد 1391-10:04 ب.ظ



اگر از فنجان‌های سایز بزرگ استفاده می‌كنید مقدار مواد آماده شده را به جای چهار فنجان درون سه فنجان تقسیم كنید.
زمان تهیه: ‌10 دقیقه

زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 فنجان:
تخم‌مرغ: 4 عدد

سفیده تخم‌مرغ:‌4 عدد

شیر كم چرب: نصف پیمانه

پنیر موزارلای رنده شده: نصف پیمانه

پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه

كلم بروكلی خرد شده: دو پیمانه

نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• فر را تا 350 درجه سانتی‌گراد گرم كنید.

• كلم بروكلی را درون آب‌جوش كمی بپزید سپس آن را درون آبكش ریخته و كاملا آب آن را بگیرید و به قطعات كوچك‌تر تقسیم كرده و كنار بگذارید.

• دو تا سه قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده را برای پاشیدن روی تخم‌مرغ‌ها نیز كنار بگذارید.

• در این میان، تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را درون كاسه بزرگی با هم مخلوط كرده هم‌ بزنید سپس شیر را به مخلوط اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید.

• پنیر موزارلا و كلم بروكلی و نمك و فلفل را در انتها به مواد فوق بیافزایید و مخلوط كنید.

• درون فنجان‌های مورد نظر را مقداری روغن اسپری كرده و آن‌ها را درون سینی مخصوص فر قرار دهید.

• مخلوط تهیه شده را به طور یكنواخت درون فنجان‌ها بریزید و روی آن‌ها را پنیر چدار بریزید.

• مخلوط را درون فر به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن‌ها قهوه‌ای - طلایی شود حرارت دهید.