تبلیغات
آشپزی ملل - تابستان داغ و عصرانه خنک

تابستان داغ و عصرانه خنک

نویسنده :علی
تاریخ:یکشنبه 1 مرداد 1391-10:12 ب.ظ





اون وقتایی که خبری از یخچال به اون شکلی که امروز می شناسیم نبود، فرا رسیدن هر فصلی با کلی مراسم و سرگرمی های خودش همراه بود. دسرها و عصرانه های سرد و خنک توی تابستون بیشتر از هر چیزی می چسبن. یکی از این عصرانه های ساده و سالم کاهو و سکنجبین یا همون سرکه انگبین بوده و هست که جای 10 تا کافه گلاسه و میلک شیک به آدم می چسبه. توی این فصل گرما هیچ چیز مهمتر از رسوندن آب کافی به بدن نیست. سبزیجات چون فیبر زیادی دارند، آب خودشون رو به تدریج در بدن آزاد می کنند و در نتیجه برای جلوگیری از تشنه شدن بدن خیلی مفید هستند. پس تو این هوای گرم چه چیزی می تونه بهتر از یک عصرانه ساده و سالم و مفید باشه؟

سکنجبین خیلی راحت آماده میشه حتی اگه همین الان هوس کردین می تونین دست به کار بشین و تا دو ساعت دیگه به خودتون وعده یک عصرانه خنک رو بدین.

برای درست کردن سکنجبین به این مواد احتیاج دارید. در ضمن پیمانه شما می تونه هر چیزی باشه، بستگی به این داره که می خواین چقدر سکنجبین درست کنید.


3 پیمانه شکر

یک پیمانه آب

3 مشت پر برگ نعناء تازه، خرد نشده

نصف پیمانه سرکه سفید


اول شکر و آب رو در قابلمه مناسبی روی حرارت بگذارید تا شکر حل بشه. بعد اجازه بدید شربت جوش بیاد و حسابی غلیظ بشه. بعد از اینکه شربت غلیظ شد، نعناء و سرکه رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. بعد از اضافه کردن نعناء و سرکه حدوداً 5 تا 10 دقیقه زمان کافیه تا شربت دوباره جا بیفته و عطر نعناء به اون نفوذ کنه. بعد از اینکه شربت کمی سرد شد، اون رو صاف کنید و برگ های نعناء رو بیرون بیارید. بعد از اینکه شربت کاملاً سرد شد اون رو در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید. کاهو و سکنجبین که از قدیم الایام معروف بوده اما به یک نمونه جالب دیگه که میشه اشاره کرد شربت سکنجبین و خیاره. برای درست کردن این شربت جالب سکنجبین رو درست مثل شربت توی لیوان یا جامی که دهانش گشاده درست کنید و بعد خیار پوست گرفته  و رنده شده رو همراه با یخ بهش اضافه کنید. تردی خیار رنده شده تضاد جالبی با شیرینی شربت ایجاد می کنه و یک دسر متفاوت رو تجربه می کنید.