تبلیغات
آشپزی ملل - خوراک سن ژاکوب

خوراک سن ژاکوب

نویسنده :علی
تاریخ:سه شنبه 3 آبان 1390-12:57 ب.ظ



هر فیله را روی تخته بگذارید و به صورت عرضی آن را برش دهید، البته توجه داشته باشید تا انتها آن را نبرید زیرا نباید دو تکه شود.
سپس آن را مانند یک کتاب از هم باز کنید و با بیفتک کوب آن را کمی نازک کرده و پهن کنید. کمی نمک همراه با برگ های آویشن روی گوشت بریزید و سپس یک برش پنیر روی آن قرار دهید. حالا دو طرف فیله را دوباره روی هم آورده و با ضربه های آرام گوشت کوب، لبه های گوشت را ببندید. کمی آرد روی گوشت پاشیده و سپس آن را به تخم مرغ زده شده آغشته کنید و در مرحله آخر آن را در خرده های نان قرار دهید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس در یک ماهیتابه، روغن زیتون ریخته و به آرامی دو طرف فیله ها را سرخ کنید. بعد از سرخ کردن فیله ها، آنها را به مدت حدود 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شوند. روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و سپس آن را  روی سالاد آسادیلو دِپیمینتو قرار داده و سرو نمایید.
مناسب برای: 
۴
مواد لازم: 
  • 4 تکه 150 گرمی فیله بره
  • نمک به مقدار لازم
  • کمی برگ آویشن
  • 4 برش ژامبون
  • 4 ورقه پنیر ماهون
  • آرد ساده
  • 2 عدد تخم مرغ، زده شده
  • خرده های مغز نان سفید تازه
  • روغن زیتون به مقدار کافی
چه چیزی بخرید: 

فیله بره, پنیر ماهون

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این غذای دوست داشتنی که از گوشت بره تهیه می شود، همراه با پنیری که در آن وجود دارد و رویه ترد و خوشمزه از خرده های نان، مانند لقمه ای است که بلافاصله در دهان شما آب می شود!


نام انگلیسی این غذا: 
Saint Jacob