تبلیغات
آشپزی ملل - سالاد میوه با سس مراکشی

سالاد میوه با سس مراکشی

نویسنده :علی
تاریخ:پنجشنبه 28 مهر 1390-09:42 ب.ظ



 مواد سس را در یک شیرجوش ریخته و به جوش بیاورید. زیر شعله را کم کنید تا به مدت 5 دقیقه آرام، بخار کند. یک ساعت بگذارید تا سرد شود. سپس روی مخلوط میوه ها بدهید.
مواد لازم: 
  • مواد لازم برای سس:
  • 250 میلی لیتر آب
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • یک تکه کوچک چوب دارچین
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ½ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج
  • مواد لازم برای تهیه سالاد :
  • مخلوط میوه، به قطعات مربع بریده شده
  • 10 عدد برگ نعناع تازه، تکه شده
وسایل مورد نیاز: 

شیرجوش

چه چیزی بخرید: 

مخلوط میوه

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این دسر یک پایان لذتبخش در یک ضیافت مراکشی است. شیرین، نیروبخش و گرم با طعمی از دارچین. میوه های رنگارنگ فصل، مانند انگور، طالبی، سیب، گلابی، موز به همراه سسی سرو می شوند که می توانید در صورت تمایل از یک هفته قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمایید.