تبلیغات
آشپزی ملل - کافتا

کافتا

نویسنده :علی
تاریخ:دوشنبه 2 آبان 1390-09:44 ب.ظ



همه‌ مواد لازم را در یك كاسه‌ بزرگ ریخته و برای مخلوط كردن از دست‌هایتان استفاده كنید، آنها را ورز دهید تا نرم شوند.
دست‌هایتان را با آب مرطوب كنید و مواد را دور سیخ‌های فلزی بپیچید. آنها را كباب كنید تا به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآمده و كاملاً پخته شوند.
برای سرو، نان را باز كرده و با تبوله پر كنید. یک كافتا روی آن گذاشته و همانطور كه دستتان را محكم روی نان گذاشته‌اید، سیخ را بیرون بكشید. تكه‌هایی از نان را جدا کرده و با آن كمی كافتا و تبوله لقمه کنید.
مناسب برای: 
۱۱
مواد لازم: 
  • یک پیمانه برگ جعفری تازه، ریز خرد شده
  • 500 گرم گوشت گوساله، ریز شده
  • 500 گرم گوشت گاو، ریز شده
  • یک عدد پیاز بزرگ، بسیار ریز خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سفید، آسیاب شده
  • نان تخت (پیتا) برای سرو، به مقدار كافی
  • سالاد تبوله، برای سرو
چه چیزی بخرید: 

گوشت گوساله, گوشت گاو, نان تخت (پیتا)

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این سیخ‌های گوشت ریز شده شبیه سوسیس‌های كاملاً دستی هستند و درست كردنشان به طرز باورنكردنی ساده است. مطمئن شوید كه باكیفیت‌ترین گوشت گوساله و گاو چرخ شده را خریداری كرده‌اید، یا حتی بهتر از آن، می توانید گوشت را خودتان چرخ كنید. اگر سیخ فلزی در اختیار ندارید، می‌توانید مخلوط مواد را به شكل گرد درآورید. تهیه کافتا در كباب پز، ماهیتابه یا فر عالی خواهد شد. خیلی عالی!