تبلیغات
آشپزی ملل - ترشی گشنیز

ترشی گشنیز

نویسنده :علی
تاریخ:دوشنبه 2 آبان 1390-12:00 ق.ظ



سیر، چیلی، گشنیز و نمک را با هم مخلوط كنید تا مواد به شكل خمیر درآیند.
می‌توانید این كار را با استفاده از هاون و دسته‌ هاون یا مخلوط كن انجام دهید. ادویه‌ آن را چک كنید و در صورت تمایل، مقدار بیشتری نمک اضافه كنید.
مناسب برای: 
۲
مواد لازم: 
  • 2 حبه سیر
  • 4 عدد چیلی كوچک قرمز
  • 2 دسته گشنیز، ریز شده
  • نمک به مقدار كافی
وسایل مورد نیاز: 

هاون و دسته‌ی هاون یا مخلوط كن

چه چیزی بخرید: 

گشنیز

خلاصه ای در باره این رسپی: 

یك ترشی تازه كه جادوی آن در دال پوری و همراه هر بریانی یا كباب عمل می‌كند. بهتر است آن را در همان روزی كه تهیه شده، میل كنید.

نام انگلیسی این غذا: 
Coriander Chutney