تبلیغات
آشپزی ملل - حلوای هویج

حلوای هویج

نویسنده :علی
تاریخ:دوشنبه 2 آبان 1390-12:56 ق.ظ



هویج رنده شده را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید تا کمی نرم شوند ( می توانید هویج را در مایکروفر هم بپزید).
100 گرم از کره آب شده را در یک ماهیتابه نچسب داغ کرده و دانه های هل را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
هویج ها را افزوده و 2 دقیقه دیگر هم بپزید. بیشتر بادام و پسته را درون آن ریخته و گاهی هم بزنید تا حلوا به روغن بیافتد. شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را متوسط کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر حلوا را طبخ کنید. باقی کره آب شده را در ظرفی آب کنید و پودر شیر و خامه را بیافزایید و همه را خوب هم بزنید.
هویج ها را اضافه کنید و در حالیکه هم می زنید 2 دقیقه دیگر بپزید. حلوا را گرم و همراه باقی بادام و پسته و یک قاشق بستنی وانیلی سرو نمایید.

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم: 
  • یک کیلوگرم هویج، رنده شده
  • 100 گرم کره آب شده، بعلاوه یک قاشق غذاخوری
  • 7 عدد هل، شکسته و دانه ها از پوسته خارج شده
  • 15 عدد بادام، خلال شده
  • 15 عدد پسته، خلال شده
  • 200 گرم شکر
  • ⅓ فنجان پودر شیر
  • 2 قاشق غذاخوری خامه
چه چیزی بخرید: 

هویج, بادام, پسته, خامه

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این دستور یک نسخه بسیار ساده ی طرز تهیه این شیرینی است که به صورت گرم، یعنی زمانی که هل بیشترین عطرآگینی خود را دارد، بسیار مطبوع است.