تبلیغات
آشپزی ملل - مانجار بلانکو

مانجار بلانکو

نویسنده :علی
تاریخ:یکشنبه 1 آبان 1390-02:14 ب.ظ



کره را گرم نموده، ¼ از شیر، شکر سفید، جوش شیرین و وانیل را به آن اضافه کنید. مایع را جوش آورده و بپزید. با یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایع کم کم رنگ کارامل بگیرد.
¼ دیگر از شیر را به همراه شکر قهوه ای اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن کرد، ¼ دیگر از شیر را اضافه کنید. وقتی دوباره مایع سفت شد، باقی شیر را به همراه گلوکز به آن بیافزایید؛ حرارت را کم نموده، آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط به اندازه ی کافی غلیظ شود. (وقتی آن را با قاشق هم می زنید ته ظرف پیدا خواهد بود). این مایع حدوداً 40 دقیقه باید پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، برای چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید. بعد آن را داخل یک کاسه مخصوص پذیرایی بریزید.
مناسب برای: 
۴
مواد لازم: 
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک لیتر شیر پر چرب
  • 230 گرم شکر سفید
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک غلاف وانیل، از طول دو نیم شده
  • 50 گرم شکر قهوه ای
  • 30 گرم گلوکز مایع
چه چیزی بخرید: 

شیر پر چرب, شکر قهوه ای, گلوکز مایع

خلاصه ای در باره این رسپی: 

مانجار بلانکو یک نوع دسر کاستارد کرمی حاوی شیر، وانیل و شکر می باشد که با هم جوشانده شده تا غلیظ، پر ملاط و کاراملی گردد. یک شیرینی سنتی آمریکای جنوبی است که مصرف روزانه دارد.

نام انگلیسی این غذا: 
Manjar Blanco