تبلیغات
آشپزی ملل - كیك جنگل سیاه

كیك جنگل سیاه

نویسنده :علی
تاریخ:یکشنبه 1 آبان 1390-02:11 ب.ظ



برای تهیه‌ی كیك كره‌ای، فر را از قبل تا 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. کف و دیواره های یك قالب كیك را با كره چرب كنید. كره و شكر را با هم بزنید. تخم مرغ‌ها را یكی یكی زده و سپس آرد و بیكینگ پودر را اضافه كنید. مواد را داخل قالب ریخته و مدت 55 دقیقه بپزید و بگذارید سرد شود.
یك قالب دیگر به همان اندازه را برای كیك شكلاتی با كره چرب كنید. شكلات و كره را با هم در یك كاسه كه درون ظرفی از  آب در حال جوش قرار دارد، آب كنید و بگذارید سرد شود. تخم مرغ‌ها وشكر را با هم بزنید. شكلات آب شده و سپس آرد را اضافه كنید. مواد را درون قالب ریخته و به مدت یک ساعت بپزید و بگذارید سرد شود.
برای تهیه‌ دسر شكلاتی، زرده‌ تخم مرغ‌ها را به مدت 5 دقیقه با شكر بزنید تا سفت شود. به آرامی شیر را در ظرفی گرم كرده و سپس از روی حرارت بردارید. زرده‌ تخم مرغ‌ها را به شیر افزوده و هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید. از یك دماسنج دیجیتالی استفاده كنید تا زمانی كه دمای مخلوط به 80 درجه‌ سانتیگراد رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
شكلات را در كاسه‌ای ریخته و مخلوط تخم مرغ و شیر گرم را روی آن بریزید و هم بزنید تا شكلات آب شود. نمك را اضافه كرده و اجازه دهید این مخلوط سرد شود.
خامه را بزنید تا فرم بگیرد، سپس آن را روی مخلوط خنك شده‌ی شكلات بریزید. ترکیب به دست آمده را با قاشق درون قیف مخصوص كیك ریخته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
برای تهیه‌ی گاناش شكلاتی، به آرامی خامه، شربت گلوکز و نمك را گرم كنید. شكلات را در كاسه‌ای ریخته و خامه ی گرم را اضافه نمایید و هم بزنید تا شكلات آب شود. كره را افزوده و هم بزنید تا آن هم آب شود.
آب آلبالوها را از صافی رد كرده و درون ظرفی بریزید. دانه‌های غلاف وانیل و شكر را اضافه كرده و بگذارید به آرامی بجوشد تا آب آن كم شده و به صورت شربت درآید.
با دقت هر كیك را به سه لایه تقسیم كنید. یك لایه كیك كره‌ای در بشقاب تختی قرار داده و مقداری آب آلبالو روی آن بپاشید. یك ردیف از کرم موس دور تا دوركیك بكشید و با یک ردیف دیگر دایره ای میان کیک ایجاد کنید تا مانند یك دیوار، آلبالوها را درون خود نگه دارد. دایره وسط این موس را با آلبالو پر كرده و روی آن یك لایه كیك شكلاتی بگذارید. لایه‌ها را تكرار كنید، اما به جای پوشاندن سطح بالایی كیك با كرم، گاناش قرار دهید و اجازه دهید از لبه‌های كیك به پایین سرازیر شود یا اگر ترجیح می دهید، از یك كاردك برای صاف كردن سطح کناره های كیك استفاده كنید. مقداری پودر شكلات روی آن بپاشید (برای تداعی پوست درختان در یك جنگل) و با آلبالوهای درسته آن را تزیین كنید. كیك را به مدت 3 تا 6 ساعت کنار بگذارید یا اگر لازم است داخل یخچال نگه دارید، اما حداقل یك ساعت پیش از سرو كردن از یخچال بیرون بیاورید.
مناسب برای: 
۱۶
مواد لازم: 
  • مواد لازم برای تهیه کیک کره ای:
  • 300 گرم كره
  • 300 گرم شکر دانه ریز
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم (2 پیمانه) آرد ساده
  • ½1 قاشق چایخوری بیكینگ پودر
  • مواد لازم برای تهیه كیک شكلاتی :
  • 250 گرم شكلات، ریز شده
  • 180 گرم كره
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 250 گرم شكر دانه ریز
  • 225 گرم (½1 پیمانه) آرد سفید
  • مواد لازم برای تهیه موس شكلاتی :
  • 4 عدد زرده‌ تخم مرغ (وزن تركیبی همه آنها حدود 80 گرم)
  • 200 گرم شكر سفید
  • 100 میلی لیتر شیر پر چرب
  • 150 گرم شكلات خالص مرغوب، ریز شده
  • یک سر انگشت پر نمک
  • 200 میلی لیتر خامه‌ فرم گرفته
  • مواد لازم برای تهیه گاناش شكلاتی:
  • 95 میلی لیتر خامه‌ فرم گرفته
  • یك قاشق چایخوری شربت گلوکز
  • مقداری نمک
  • 95 گرم شكلات خالص مرغوب، ریز شده
  • 20 گرم كره‌ بدون نمک
  • مواد لازم برای تهیه آلبالوها :
  • 680 گرم آلبالو
  • یک غلاف وانیل، دو نیم شده
  • یک قاشق غذاخوری شكر
  • مواد لازم برای سرهم کردن کیک :
  • آب آلبالو
  • خامه‌ فرم گرفته
  • پودر شكلات شیری یا سیاه
  • 10 عدد آلبالو درسته با چوب (ترجیحاً خوابانده شده در آب آلبالوی ترش شده به مدت یك هفته)
وسایل مورد نیاز: 

فر, قالب کیک, دماسنج دیجیتالی, قیف مخصوص کیک, کاردک

چه چیزی بخرید: 

شكلات, شیر پر چرب, خامه, شربت گلوکز, آلبالو, غلاف وانیل, آب آلبالو, شكلات شیری, آرد سفید, شكلات خالص و مرغوب

خلاصه ای در باره این رسپی: 

این دستور آشپزی به علت میزان بالای کربوهیدرات و شکر برای افراد دیابتی توصیه نمی گردد. برای کاهش چربی و کالری، از خامه و شیر کم چربی و مقدار کمتری کره استفاده کنید و یک لایه از کیک اسفنجی را کم کنید.