تبلیغات
آشپزی ملل - سالاد هویج و پرتقال

سالاد هویج و پرتقال

نویسنده :علی
تاریخ:شنبه 30 مهر 1390-11:34 ب.ظ



هویج ها را رنده کرده و یا خوب ریز کنید و درون کاسه بریزید. آب پرتقال را روی آن ریخته و شکر را به همراه عرق بهار نارنج و دارچین مخلوط کرده و روی سالاد بدهید.
مناسب برای: 
۶
مواد لازم: 
  • 500 گرم هویج، پوست کنده
  • 4 عدد پرتقال
  • 75 گرم (⅓ فنجان) شکر
  • یک قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج
  • یک قاشق چایخوری دارچین
وسایل مورد نیاز: 

رنده

چه چیزی بخرید: 

هویج, پرتقال, عرق بهار نارنج

خلاصه ای در باره این رسپی: 

هر تصوری که از یک سالاد خوشمزه با سسی سبک اما آبدار دارید، کنار بگذارید! در حقیقت این سالاد چنان آبدار است که داخل یک کاسه یا لیوان و با قاشق سرو می شود. ترکیب مزه های تر و تازه چنان حواس چشایی را تحریک می کنند که در یک ضیافت مراکشی، این سالاد را به یک پیش غذای عالی برای قبل و یا مابین غذاها تبدیل کرده است.
اطمینان حاصل کنید که هویج های ترد و تازه را استفاده می کنید.

نام انگلیسی این غذا: 
Carrot and Orange Salad