تبلیغات
آشپزی ملل - باقلوا

باقلوا

نویسنده :علی
تاریخ:شنبه 30 مهر 1390-11:30 ب.ظ




مغزهای خوراکی را کمی با غذاساز خرد کنید، سپس آنها را در کاسه ای ریخته و با شکر و عرق بهار نارنج مخلوط کنید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فری با ابعاد 20 ×30 سانتیمتر را با قلم موی آغشته به کره یا روغن چرب کنید. یک لایه از خمیر فیلو را کف سینی پهن کرده و کمی دیگر کره روی آن بمالید. این کار را به ترتیب انجام دهید تا نیمی از لایه های خمیر مصرف شود، سپس مخلوط مغزها را روی خمیر پاشیده و دوباره لایه های خمیر را روی هم بگذارید.
پس از اینکه تمام لایه ها را گذاشتید، باقلوا را با دقت و با یک چاقوی تیز به شکل لوزی های کوچک برش دهید. کمی دیگر کره روی خمیر بمالید و آن را به مدت 55 دقیقه در فری که از قبل روشن کرده اید، قرار دهید تا روی شیرینی طلایی متمایل به قهوه ای شود.
در همین فاصله، می توانید شربت را آماده کنید. شکر و آب را در ظرف مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. شربت را به آهستگی به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود و بعد از اینکه آن را از روی حرارت برداشتید، عرق بهار نارنج را همراه با گلاب و چند قطره لیمو در آن بریزید. شربت باید به همان صورت و داغ بلافاصله بعد از اینکه باقلوا را از فر بیرون آوردید روی آن ریخته شود، اما قبل از سرو شیرینی اجازه دهید کاملاً خنک گردد.
مناسب برای: 
۲۰
مواد لازم: 
  • مواد لازم برای تهیه باقلوا :
  • 2 تا 3 فنجان گردو یا پسته
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق چایخوری عرق بهار نارنج
  • یک قاشق چایخوری گلاب
  • 350 گرم کره تصفیه شده یا کره بدون نمک، آب شده
  • 375 گرم خمیر فیلو (خمیر فویته یا هزارلا)
  • مواد لازم برای تهیه شربت :
  • 440 گرم (2 فنجان) شکر
  • 250 میلی لیتر آب
  • ½ قاشق چایخوری عرق بهار نارنج
  • ½ قاشق چایخوری گلاب
  • چند قطره آب لیمو
وسایل مورد نیاز: 

غذاساز, فر, سینی فر به ابعاد 20 ×30 سانتیمتر, قلم مو, چاقوی تیز

چه چیزی بخرید: 

گردو یا پسته, عرق بهار نارنج, گلاب, خمیر فیلو (خمیر فویته یا هزارلا)

خلاصه ای در باره این رسپی: 

شنیدن صدای شربت داغی که روی شیرینی داغ ریخته می شود بسیار دلنشین است. البته صدای خرد شدن این شیرینی ترد و طلایی زیر دندان هایتان را نیز نباید فراموش کنید. باقلوا واقعاً خوشمزه است!