تبلیغات
آشپزی ملل - املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

نویسنده :علی
تاریخ:پنجشنبه 28 مهر 1390-10:30 ب.ظ




یک عدد ماهیتابه را با روغن زیتون پوشانده، پیاز ها را به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازها را با نمک چاشنی دار کرده، به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا پیاز ها نرم و عطرشان خارج شود...
سیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر به طبخ ادامه هید. سپس سوسیس و فلفل پیمنتو را اضافه نموده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را بپزید. گوجه ها را بیافزایید و به آن ها نمک بزنید. به مدت 15 تا 20 دقیقه آرام بپزید. آن را بچشید و در صورت لزوم چاشنی آن را اندازه کنید.
فر را از قبل تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
کاسوئلا ها را چرب کرده، حدود نیمی از هر ظرف را با سس گوجه فرنگی پر کنید. در هر ظرف 2 عدد تخم مرغ شکسته و روی آن پنیر رنده شده بریزید. کاسوئلا ها را در فر داغ قرار دهید و تا زمانیکه سفیده تخم مرغ ها پخته و زرده ها هنوز شل هستند، یعنی حدود 8 دقیقه، بپزید. هنگامیکه تخم مرغ ها آماده شدند روی آن ها پیاز کوهی ریخته و سرو نمایید.
فوق العادست!
مواد لازم: 
  • روغن زیتون بکر به میزان لازم
  • یک عدد پیاز، نگینی خرد شده
  • نمک به میزان لازم
  • 2 حبه سیر، کوبیده و خرد شده
  • یک فنجان سوسیس تند و دودی اسپانیایی، نگینی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری فلفل شیرین پیمنتو
  • یک عدد کنسرو گوجه فرنگی (800 گرمی)، درشت خرد شده به همراه آب، یا پوره شده
  • 8 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان پنیر مانچگو، ریز رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری پیازکوهی خرد شده
وسایل مورد نیاز: 
4 عدد (قطر دهانه 16 سانتیمتری) ظرف کم عمق نسوز از جمله ظروف کاسوئلای سفالی